Palvelut

worker-screw-altalt.min

Vankalla osaamisella

Rakennuspalvelut ja saneeraukset

Toteutamme isotkin kohteet, kuten julkiset rakennukset, yritykset, kerrostalot, asunto-osakeyhtiöt, kellaritilat, ravintolat, toimitilat, koulut ynnä muut.

Lisäksi hoidamme ammattitaidolla lumenpudotukset, julkisivut, parvekeremontit, piharakennukset, terassit sekä huoltotyöt ja korjaukset.

Ammattitaitoinen

Tila- ja sisustussuunnittelu

Rakennuspalvelujen lisäksi tarjoamme tila- ja sisustussuunnittelua Suunnittelua saa kotien lisäksi muun muassa toimi- ja edustustiloihin.

Meiltä saat ammattitaitoiset suunnitelmat mm. keittiöihin, kylpyhuoneisiin, saunoihin.

sketch.min

Ammattitaitoiset

Lumenpudotukset

Ammattitaitoiset kattomiehemme pudottavat lumet ja poistavat jäät katoilta ripeästi ja kattopintoja vahingoittamatta.

Niin työntekijöiden kuin sivullistenkin turvallisuus on etusijalla. Tiedotamme tarvittaessa asukkaita ja luonnollisesti avaamme kulkuväylät pudotusten jälkeen ja hoidamme halutessanne lumen poiskuljetuksen.

Joustavat

Lattialämmitysjärjestelmät

Tasaista lämpöä ja asumismukavuutta.

Meiltä saat kokonaiset lattialämmitysjärjestelmät, jotka helpottavat asennusta. Tuloksena on helppo ja joustava tapa luoda mukavia ja taloudellisia lämmitysratkaisuja.

lattialaemmitys-2
lattialaemmitys-3

Remonttipalvelut

Remontoimalla tehdään vanhasta parempi, mutta joskus on tehtävä kokonaan uutta. Meiltä saat monipuoliset remontti- ja rakentamistyöt. Ota yhteyttä, kun etsit rakentavaa kumppania projektiisi!

Huoneistoremontit

Remontoimalla tehdään vanhasta parempi, mutta joskus on tehtävä kokonaan uutta.

Meiltä saat monipuoliset remontti- ja rakentamistyöt. Ota yhteyttä, kun etsit rakentavaa kumppania projektiisi!

Kylpyhuoneremontit

On lukuisia tapoja toteuttaa kylppäriremontti. Työn laajuus riippuu pitkälti siitä, tehdäänkö pintojen uusimisen lisäksi muita uudistuksia, kuten viemärien siirtämistä vaativaa seinien siirtoa.

Keittiöremontit

Keittiötä ei turhaan kutsuta kodin sydämeksi. Kattavassa keittiöremontissa laitetaan uusiksi muun muassa pintoja ja keittiökoneita, mutta joskus päädytään uusimaan koko huoneratkaisu.

Hoidamme homman alusta loppuun, suunnittelusta materiaaleihin.

Ota yhteyttä meihin, kun etsit rakentavaa kumppania projektiisi!

Monipuolinen ammattiosaaminen

Koko huoneiston remontointi on laaja kokonaisuus.

Useimmiten se koostuu useista erilaisista työvaiheista, mutta toisinaan kyse voi olla varsin nopeastakin työstä. Me teemme huoneistollesi tarvittavat uudistukset, kuten maalaukset, tapetoinnit, parketin asentamisen, listoitukset, laatoitukset ja niin edelleen.

Teemme työn alusta loppuun ja voimme auttaa myös esimerkiksi materiaalin valinnassa. Kysy lisää, jos haluat nostaa huoneiston arvoa ennen jälleenmyyntiä tai parantaa omaa elämänlaatuasi.

KATSO TYÖNÄYTTEET